Vacature Combinatiefunctionaris

Vacature Combinatiefunctionaris Utrechtse Rugby Club (0,5 fte)

De afgelopen jaren heeft URC gebruik kunnen maken van een combinatiefunctionaris (CF-er). Deze combinatiefunctionaris wordt bekostigd vanuit de gemeente Utrecht. Voor de komende twee jaren is deze subsidie wederom verleend aan URC.

De combinatiefunctionaris betreft een baan van 20 uur per week, waarvan 60%  actief in Utrecht voor het aanbieden van laagdrempelige clinics in de wijken en op de scholen, en 40% voor URC binnen de jeugdcommissie..

Functieomschrijving
De functie bestaat uit twee delen. Het eerste deel (60%) wordt gevormd door het verzorgen van rugbyclinics, voornamelijk op scholen. De doelgroep voor deze clinics zijn jongeren in de leeftijdscategorie 9 t/m 14 jaar. De clinics worden ingepland vanuit de organisatie Harten voor Sport. De combinatiefunctionaris geeft de clinics en bereidt ze zelfstandig voor. Hiermee is de combinatiefunctionaris het gezicht van URC op de scholen en in de wijk, zowel richting de contactpersonen op de scholen als bij de jongeren.

Het tweede deel van de functie betreft het versterken van het (met name) technisch kader binnen de vereniging. Hierbij zal met name aandacht nodig zijn voor het opleidingsplan van het technisch jeugdkader. In dit licht dient zowel het bestaande kader verder te worden ontwikkeld als nieuw kader te worden gezocht. Dit nieuwe kader kan worden gezocht uit ouders van jeugdleden, seniorleden of oudere jeugdleden.

Doelstelling is het uitbouwen van de jeugdafdeling van URC, zowel in aantal leden als in kader.
Functie-eisen
Minimaal een afgeronde sportopleiding op MBO 4 niveau (Sport & Bewegen), bij voorkeur een sport gerelateerde HBO opleiding (HALO).  Affiniteit met rugby en met kinderen. Ervaren in het aanspreken van kinderen op gedrag. Overwicht en coachende vaardigheden. Activiteiten enthousiast, stimulerend en verantwoord kunnen uitvoeren en begeleiden.

Zelfstandig kunnen werken, pro-actief, flexibel, en goed kunnen samenwerken met verschillende partijen. Goede communicatieve vaardigheden en snel en constructief kunnen overleggen. Praktische, planmatige en resultaatgerichte instelling.

Iemand die zelf met nieuwe ideeën komt, hierbij de mensen zoekt die eraan mee willen werken en vervolgens het idee tot uitvoer kan brengen.

De functie zal starten per 1 januari 2015, de aanstelling is in beginsel voor de periode van de toegekende subsidie (2 jaar) 1 januari 2015 tot en met 31 december 2016.  Gezien de korte termijn voor het van start gaan van de functie zullen we in december de  gesprekken inplannen.

Solliciteren

Geïnteresseerden kunnen zich middels een motivatiebrief en c.v. melden bij de jeugdcommissie (jeugd@utrechtrugby.nl). Voor vragen kunnen zij terecht bij Jente Schuitemaker, voorzitter Utrechtse Rugby Club. Sluitingsdatum: 15 december 2014.