Cubs 2019-2020

De Cubs (U14) zijn spelers die geboren zijn in 2007 en 2008. Deze 12- en 13-jarigen zijn de jongste categorie die op een heel veld in een volwaardige competitie spelen. Op dit moment heeft URC nét niet genoeg spelers om 3 teams samen te stellen. Gelukkig kan samen met RC the PinkPanthers uit Driebergen een clusterteam gevormd worden, zodat iedereen wel kan rugbyen!
Ben jij geboren in 2007 of 2008 en wil jij ook komen rugbyen? Stuur een e-mail naar leden@utrechtserugbyclub.nl, dan krijg je informatie wanneer je met hen kunt meetrainen en -spelen.

De Cubs trainen op dinsdag- en donderdagavond van 18.30 – 20.00 uur. De wedstrijden worden op zaterdag gespeeld, en starten meestal om 11.00 uur.

In het seizoen 2019-2020 spelen de Cubs met twee teams mee in de competitie.

Management Cubsteams
Hoofdtrainer/coach: Mathilde Twelkemeijer
Teammanagers: Arno Roelofs, Marlou Pijnappel en Cathelijn DielemanKomende evenementen en wedstrijden

Cubs URC 1
Dit team start seizoen 2020-2021 in de cuppoule! In de eerste fase wordt een halve competitie gespeeld (5 wedstrijden) waarna een nieuwe indeling gemaakt wordt. Uitslagen en stand kun je volgen op: Cubs Cup, eerste fase
Geen Evenementen


Cubs URC 2
Dit team start dit seizoen in de Shieldpoule E. Ook zij spelen in de eerste fase een halve competitie (5 wedstrijden) waarna een nieuwe indeling gemaakt wordt.
Uitslagen en stand kun je volgen op: Cubs Shield poule E eerste fase

Cubs URC 3: cluster met RC PinkPanthers: Red&BluePanthers
Dit team start dit seizoen in de Bowlpoule B. Ook zij spelen in de eerste fase een halve competitie (5 wedstrijden) waarna een nieuwe indeling gemaakt wordt.
Uitslagen en stand kun je volgen op: Cubs Bowl poule B eerste fase

Geen EvenementenRugby Development Dagen (RDD)
Geen Evenementen