Hieronder staan de huidige sponsoren van URC. Met hen is URC heel blij, zeker in de huidige coronatijd. Wil jij ook met jouw bedrijf URC sponsoren en hier vermeld worden? Bekijk een aantal sponsormogelijkheden bij URC. Je kunt ook direct contact opnemen met sponsoring@utrechtserugbyclub.nl.
Klik op het logo van de sponsor om naar hun eigen website te gaan en meer over hen te lezen.

Logo TrustanBouw

Dit notariskantoor heeft veel expertise in de non-profitsector: zorg, welzijn, onderwijs, beroeps- en brancheorganisaties, sportverenigingen, woningcorporaties, culturele instellingen en goede doelen (ANBI’s).

Bij de BSO-Buitengewoon krijgen kinderen tussen de 4 en 12 jaar de kans om zich in een vertrouwde omgeving vrij te ontwikkelen. Eén van die locaties is het clubhuis van URC.

Dit zelfstandige familiebedrijf uit Harmelen verzorgt al jaren de drank (en ook non-food artikelen) bij URC. Hun assortiment wordt steeds uitgebreider met (speciaal) bier, wijn, gedistilleerde drank, alcoholvrije drank, koffie & thee, food- en non-foodproducten.

Grolsch

Met trots brouwen zij pils en speciaalbier voor URC! Vakmanschap is meesterschap!

Sligro Utrecht is dé horecagroothandel van stad Utrecht en omgeving voor foodprofessionals. Sligro heeft een uitgebreid assortiment (ruim 40.000 artikelen) van bekende A-merken tot exclusieve (eigen) merken.
Graag tot ziens in onze vestiging!

Loudmouth Graphic Design

Wil jij het mooiste logo of een prachtige en opvallende aankondiging voor jouw evenement? Bij Loudmouth ben je aan het juiste adres!

Amez Facility Services

Dit schoonmaakbedrijf uit Leidsche Rijn maakt sinds dit seizoen ook ons clubhuis schoon. Wil jij ook een brandschoon interieur? Neem contact op, want Amez maakt het verschil!

Wil je iets bijzonders in je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor horeca, kantoor en woning maakt Michiel unieke creaties. Meestal zijn het unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar denk ook aan schilderijen.

Canterbury

Leverancier van rugbykleding

People first – fitness second! Tijdens een CrossFit-training combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek op een gevarieerde manier op een hoge intensiteit, zo snel of zo lang als mogelijk. Bij CrossFitt Dom City geloven we dat iedereen een atleet is: een persoon die de sterkste versie van zichzelf wil worden.

Guarda Advocaten adviseert en begeleidt bedrijven en instellingen. Met acht advocaten staan zij garant voor specialistische kennis van alle gangbare rechtsgebieden.

Ben jij afhankelijk van WiFi, bijvoorbeeld voor je werk en je alarmen? Kies voor ons. Wij horen tot de top drie in West-Europa Wi-Fi.

Over dé grootste peugeot dealer van Nederland hoef je niet veel te zeggen.

Heb jij hulp nodig om de IT binnen jouw organisatie efficiënter te maken? HabIT consultancy heeft niet alleen ruime ervaring op ICT-gebied, maar ook in de technische-, financiële, commerciële en bedrijfskundige kant van complexe IT vraagstukken zal hij jullie helpen.

Hansaplast

Ben je op zoek naar dé sporttape of sportbandage? Of zoek je een pleister van welke aard ook, een hydraterende voetcrème, verkoelende gel voor pijnlijke spieren of zelfs naar een warmtepleister, dan ben je bij Hansaplast op de juiste plek!

CrossFitt Castellum

CrossFit een sport is voor iedereen. Bij CrossFit Castellum begeleiden professionele CrossFit-coaches, een nutrition- & lifestylecoach en fysiotherapeuten jou om je doelen te realiseren.

Heb jij een bouwwens? Joe helpt je op alle gebied om die wens te vervullen. Hoe zijn ondersteuning eruit ziet, is afhankelijk van jouw vraag. Elk proces start met een gesprek waarin je aangeeft wat jouw wensen zijn. Van daaruit ontwikkelen wij samen een plan.


Dit creatieve allround signmaking bedrijf belettert o.a. voertuigen, reclameborden en spandoeken. Zij verzorgen de reclameborden langs onze velden.

De aankoop- en verkoopmakelaar van Utrecht die de taxatie van huizen en hypotheken regelt. Over welke woning je ook droomt, Punt Makelaars brengt je thuis.

VroPro staat voor verduurzaming, samenwerking en cultuurverandering, en streeft naar het verbeteren van het beheer en onderhoud in de openbare ruimte.

Dit is een echt familiebedrijf met ervaren en betrouwbaar personeel. Bij URC zorgen zij ervoor door regelmatig alle ramen te wassen, dat we vanuit de barruimte de wedstrijd buiten goed kunnen zien! Bovendien maken ze de zonnenpanelen schoon, zodat de opbrengst optimaal blijft.


Karim is de fysiotherapeut die URC-spelers op de club behandelt op afspraak. Je kunt natuurlijk ook naar de praktijk in Terwijde gaan voor behandelingen.

Gijs van der Poel


Bureau GIJS werkt al jaren met energie, mobiliteit en data. Drie domeinen die al lange tijd aan het schuiven zijn.

Maak kennis met de professionele managers van morgen. Zij helpen organisaties met het behalen van betere resultaten, in minder tijd en met minder stress.

Het Trainingsbureau Coöperatief U.A.
Learning & development advies en implementatie. Trainingen gericht op het ontwikkelen van teams en organisaties.

Logo Remarkable

reMarkable custom made interiors
Dit bedrijf realiseert voor de zakelijke en particuliere markt maatwerk interieurs. Van ontwerp, calculatie, werkvoorbereiding, productie, montages en realisaties op locatie.

Logo Psychocare

Psychocare detachering is een landelijk werkend bureau gericht op detachering van professionals zoals psychologen en psychiaters binnen de GGZ. Met een professionele, persoonlijke en resultaatgerichte aanpak zijn zij actief betrokken bij het oplossen van capaciteitsvraagstukken van de opdrachtgevers.

Logo A Partner in Care

A-Pic levert zorgprofessionals met diverse achtergrond aan ziekenhuizen, klinieken en praktijken. Hierbij stellen wij de patiëntenzorg van onze opdrachtgevers centraal. Geen wachttijden, geen onpersoonlijke en korte patiëntbejegening. A-Pic is het adres voor een goede zorgprofessional die door ervaring snel en eenvoudig op de afdeling in kan springen. Wij geven om uw patiënten en om uw organisatie.

Logo Crop accountants & adviseurs

CROP accountants & adviseurs
CROP geeft ondernemers rust én energie. Zij helpen ondernemers vooruit, zodat zij tijd en energie overhouden om te besteden aan het ondernemen. Ze begonnen als traditioneel accountantskantoor, maar zijn inmiddels al zoveel meer. Doordat wij goed samenwerken met jou en onze interne specialisten, kun je bij ons terecht voor al je financiële vragen tijdens je ondernemersreis.

ReaQta
ReaQta levert de meest moderne endpoint protectie software waarmee organisaties zichzelf kunnen beschermen tegen bekende en onbekende cyber dreigingen als ransomware aanvallen, zero day exploits en andere onaangenaamheden..