Hieronder staan de huidige sponsoren van URC. Wil jij ook met jouw bedrijf hierbij staan? Neem dan contact op met sponsoring@utrechtserugbyclub.nl.

Logo TrustanBouw

Dit notariskantoor heeft veel expertise in de non-profitsector: zorg, welzijn, onderwijs, beroeps- en brancheorganisaties, sportverenigingen, woningcorporaties, culturele instellingen en goede doelen (ANBI’s).

Bij de BSO-Buitengewoon krijgen kinderen tussen de 4 en 12 jaar de kans om zich in een vertrouwde omgeving vrij te ontwikkelen. Eén van die locaties is het clubhuis van URC.

Dit zelfstandige familiebedrijf uit Harmelen verzorgt al jaren de drank (en ook non-food artikelen) bij URC. Hun assortiment wordt steeds uitgebreider met (speciaal) bier, wijn, gedistilleerde drank, alcoholvrije drank, koffie & thee, food- en non-foodproducten.

Grolsch

Met trots brouwen zij pils en speciaalbier voor URC! Vakmanschap is meesterschap!

Spinning Wheel Consultancy

Hét adviesbureau voor jou als het gaat over sportzaken, het verlenen van subsidie, maatschappelijk vastgoed en welzijn/wmo.

Loudmouth Graphic Design

Wil jij het mooiste logo of een prachtige en opvallende aankondiging voor jouw evenement? Bij Loudmouth ben je aan het juiste adres!

Amez Facility Services

Dit schoonmaakbedrijf uit Leidsche Rijn maakt sinds dit seizoen ook ons clubhuis schoon. Wil jij ook een brandschoon interieur? Neem contact op, want Amez maakt het verschil!

Wil je iets bijzonders in je interieur? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor horeca, kantoor en woning maakt Michiel unieke creaties. Meestal zijn het unieke combinaties van hout en staal voor meubels, maar denk ook aan schilderijen.

Canterbury

Leverancier van rugbykleding

People first – fitness second! Tijdens een CrossFit-training combineer je gewichtheffen, atletiek en gymnastiek op een gevarieerde manier op een hoge intensiteit, zo snel of zo lang als mogelijk. Bij CrossFitt Dom City geloven we dat iedereen een atleet is: een persoon die de sterkste versie van zichzelf wil worden.

Guarda Advocaten adviseert en begeleidt bedrijven en instellingen. Met acht advocaten staan zij garant voor specialistische kennis van alle gangbare rechtsgebieden.

Ben jij afhankelijk van WiFi, bijvoorbeeld voor je werk en je alarmen? Kies voor ons. Wij horen tot de top drie in West-Europa Wi-Fi.

Dé grootste peugeot dealer van Nederland.

Heb jij hulp nodig om de IT binnen jouw organisatie efficiënter te maken? HabIT consultancy heeft niet alleen ruime ervaring op ICT-gebied, maar ook in de technische-, financiële, commerciële en bedrijfskundige kant van complexe IT vraagstukken zal hij jullie helpen.

Hansaplast

Ben je op zoek naar dé sporttape of sportbandage? Of zoek je een pleister van welke aard ook, een hydraterende voetcrème, verkoelende gel voor pijnlijke spieren of zelfs naar een warmtepleister, dan ben je bij Hansaplast op de juiste plek!

Joe Webb Design

Dit creatieve allround signmaking bedrijf belettert o.a. voertuigen, reclameborden en spandoeken. Zij verzorgen de reclameborden langs onze velden.

De aankoop- en verkoopmakelaar van Utrecht die de taxatie van huizen en hypotheken regelt. Over welke woning je ook droomt, Punt Makelaars brengt je thuis.

Vropro