Het rugbygevoel, sponsoring-300x200

Rugby is een teamsport waarin respect voor elkaar, de regels en de scheidsrechter hoog in het vaandel staan.
Rugby is een sport die voor elke man, vrouw of kind is weggelegd, voor iedereen is er een plekje te vinden op het veld.
Bij de Utrechtse Rugby Club is ambitie belangrijk, maar net zo belangrijk zijn de gezelligheid en familie op en rond het veld. Dit komt tot uiting door de spelers, de vrijwilligers en de sponsoren van onze club. Zonder hen is dit alles niet mogelijk.

Sponsormogelijkheden

Sponsoring is bij ons mogelijk op verschillende manieren en niveaus. Zo kunnen we u als sponsor online vermelden op onze website en/of onze druk bezochte URC-Facebook of -Instagrampagina’s; we kunnen van uw bedrijf een reclamebord langs het veld plaatsen of in ons clubhuis een uiting van uw plaatsen. Op de clubtenues (een shirt, broekje en sokken) kan uw naam of logo geplaatst worden. En natuurlijk is het altijd mogelijk om afspraken op maat te maken.

Zoals u kunt lezen is sponsoring bij URC mogelijk op verschillende manieren en niveaus. Mocht u interesse hebben en informatie willen, stuur dan een e-mail naar Sponsoring@UtrechtseRugbyClub.nl of kom een keer op de club langs, dan willen we u graag alles uitleggen onder het genot van een drankje.