Laatste wedstrijd mét publiek!

Zaterdag 19 juni mag er weer publiek onder bepaalde voorwaarden aanwezig zijn bij de wedstrijd URC 1 – RC The Hookers 1.
KO 16.00 uur
Omdat URC eerder heeft meegedaan met een pilot-evenement mogen wij voor deze wedstrijd ook publiek uitnodigen. Voorwaarde is wel dat iedereen zich laat testen (zie hieronder), een negatieve testuitslag heeft en dat wij iedereen een zitplaats aanbieden. Om zitplaatsen te kunnen faciliteren vragen wij je een kaartje te kopen voor € 1,79. In de eerste planning stond RC Groningen als tegenstander. Helaas kunnen zij niet spelen, net zowel de geplande tegenstander van RC The Hookers.

Programma
15.00 – 16.00 uur: opening club voor publiek (daarna mag je niet meer het terrein op).
16.00 uur: KO URC 1 – RC The Hookers 1
19.00 uur: sluiting club (dan moet je helaas al weer vertrekken).

Jij wilt hier zaterdag toch ook bij zijn?

Lees hieronder wat je daarvoor moet doen, uitgelegd in 6 stappen:

 1. Koop voor € 1,79 een ticket via de link Tickets URC – RC The Hookers.
  URC moet iedereen een zitplaats aanbieden. Als jij een kaartje koopt, krijg je bij URC een stoel! (het kan zijn dat ergens in de link nog RC Groningen staat ipv RC The Hookers)
 2. Maak een (gratis) testafspraak
  Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl.
  Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur voor je bezoek bent getest. Kinderen onder de 12 jaar mogen zonder testbewijs naar binnen. Zij hoeven dus niet getest te worden. Zij moeten wél een kaartje hebben voor deze wedstrijd.​
 3. Laat je testen
  Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.
 4. Testuitslag
  Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via Testen voor Toegang kun je een testbewijs maken.
 5. Maak een testbewijs
  • Digitaal testbewijs
   Download de Corona Check-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag van de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de Corona Check-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale testbewijs.
  • Papieren testbewijs
   Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop “Maak papieren testbewijs”. Bij de uitslag van de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw testbewijs met QR-code printen.
 6. Je gaat zaterdagmiddag 19 juni naar URC
  Vanaf 15.00 uur is het hek open voor jou!
  Wat heb je zeker bij je:
  – je testbewijs via de Corona Check-app of geprint op papier. URC-vrijwilligers bij het hek scannen deze QR-code.
  – je legitimatiebewijs (en die van eventuele kinderen). Je gegevens worden vergeleken met de gegevens in het testbewijs.
  – je ticket voor de wedstrijd URC 1 – RC The Hookers 1.

Wij kijken er ontzettend naar uit en hebben er zin!

Houd je tijdens je bezoek aan de algemene coronaregels. Was dus regelmatig je handen, houd 1,5 meter afstand en volg de speciale looproutes. Heb je klachten, zit je in quarantaine of had je contact met iemand met corona? Blijf dan thuis en laat je testen bij een testlocatie van de GGD via coronatest.nl of 0800-1202.

Kun je helaas hier toch niet bij zijn? Kijk dan live mee via de livestream op eyecons.com.