26/27-10: Meer WK en Heren 1!

Kom zaterdag en zondag naar URC om eerst de halve finales van het WK te kijken en dan óf zelf te rugbyen óf te kijken naar wat er op de velden op Sportpark Rijnvliet gebeurt.
Zaterdag de Cubs 2 en Heren 1 (voorlopig de laatste wedstrijd tot 30 november); zondag komen alle dames van URC en AAC in actie: eerst mét en dan tégen elkaar.

Het Heren 1 team speelt a.s. zaterdag dus hun tweede thuiswedstrijd van de seizoenscompetitie. Ascrum, het studentenrugbyteam uit Amsterdam, reist af naar Utrecht om het op ons veld op Sportpark Rijnvliet tegen ons op te nemen.

URC Heren 1 is er op gebrand om na twee kleine nederlagen in de afgelopen twee weken nu op eigen veld een goede prestatie neer te zetten. Ascrum verloor ook twee maal, waarbij de monsternederlaag (12 – 111 !) tegen RCH vorige week opvallend was. Wat daar de reden dan ook voor kan zijn geweest: wij gaan gewoon weer uit van eigen kracht, en putten zelfvertrouwen uit de spelkwaliteit in het team die wij in de breedte zien groeien.

Het zou mooi zijn als er een grote “rood-blauwe muur” van supporters (graag achter de hekken!) aanwezig is om onze mannen te ondersteunen in aflevering 3 van onze missie in de Championspoule.  En: het gerucht gaat dat de Benjamins er ook weer zijn om hen te vergezellen van de kleedkamers naar het hoofdveld!