Introductiecursus 19 januari

1383351_177329425792236_1502564449_nZin om te komen rugbyen?

19 januari 2016 zal een nieuwe introductiecursus rugby voor senioren (dames en heren) van start gaan!

Introductiecursus

Gedurende zes weken is er elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 training. Onder leiding van ervaren en enthousiaste rugby coaches leer je de basics van het rugby spel. Maak je dus vooral geen zorgen als je geen of weinig rugby ervaring hebt! Vanaf de 6introductieweek train je mee met de bestaande dames- of herenteams en breng je gelijk in de praktijk wat je geleerd hebt. Na de trainingen drinken we een drankje aan de bar en kun je je nieuwe clubgenoten leren kennen.
De kosten voor de introductiecursus bedragen €30.00 en deelname hieraan verplicht je tot niets.
De trainingen vinden plaats bij de Utrechtse Rugby Club op Sportpark Rijnvliet. (Routebeschrijving https://www.utrechtrugby.nl/de-club/routebeschrijving/ )

Om je alvast aan te melden voor de introductiecursus die in 2016 start, stuur je een mailtje naar:  introductie@utrechtrugby.nl.

Klik hier voor een korte uitleg over het rugby spel

Senioren dames en heren (17 jaar en ouder) met ervaring

De trainingen zijn op dinsdag- en donderdagavond van 20.00 – 21.30 uur. Stuur even een mailtje naar introductie@utrechtrugby.nl voor meer informatie of om een keertje mee te komen trainen!

Jeugd

De meeste jeugdteams trainen op dinsdag- en donderdagavond. Alleen de jongste teams hebben aangepaste dagen. De Turven trainen alleen op dinsdagavond, de guppen op zaterdagochtend. Kijk voor de trainingstijden op de teampagina’s.

Inschrijvingen gaan op basis van binnenkomst. Wanneer je precies kunt instromen hangt onder andere af van het team waar je in komt en je rugby-ervaring. Als je een mail stuurt naar jeugdintro@utrechtrugby.nl dan krijg je de meest recente informatie. Neem bij de eerste training het inschrijfformulier_jeugd_2015  en een pasfoto mee.