14-9: Start grote clubactie

Vanaf zaterdag 14 september gaat de Grote Clubactie weer van start. Vanaf die datum gaat de URC jeugd loten verkopen. Vorig jaar hadden we een record opbrengst van € 2.520,00 door 1050 loten te verkopen. Dit willen we dit jaar graag evenaren en misschien kunnen we er nog wel overheen.

Naast prijzen vanuit de Grote Clubactie, zijn er prijzen op de club te verdienen. De regels zijn hetzelfde als vorig jaar:

  • Ieder lid dat 25 loten (vol boekje) verkoopt ontvangt een URC cadeau*
  • Voor elke 15 verkochte loten ontvangt het jeugd lid een waardebon* van € 5,00
  • Het team dat de meeste loten verkoopt krijgt nog een leuke team verrassing

De GTBM krijgen weer de boekjes waar zij ouders, buren, familie, vrienden en anderen kunnen benaderen om loten te verkopen. De CJC mogen zowel boekjes opvragen als gebruik maken van de online loten. Hiermee kunnen ze via social media of gewoon een appje loten verkopen. Zij krijgen binnenkort een e-mail op het adres dat bekend is bij de URC leden administratie.

De opbrengsten zijn bedoeld om de grote groei bij de jeugd te kunnen ondersteunen. Denk dan aan kosten voor nieuwe materialen, maar vooral het ondersteunen van trainers en scheidsrechters. Er zal flink geïnvesteerd moeten worden in trainers en refs de komende jaren. Daar kunnen we inkomsten van de grote clubactie goed bij gebruiken.

*het URC cadeau en de waardebonnen zijn afhankelijk van de leeftijdscategorie en worden later nog per team bekend gemaakt.