10 juli: Ned – Portugal

Eerste thuiswedstrijd Championship

Na een geweldige overwinning op België in mei en een sterke wedstrijd tegen de sinds 2006 kampioen van de Rugby Europe Championship Georgië, staan de Oranjeheren te popelen om het op te nemen tegen Portugal en Spanje. Na anderhalf jaar zonder elkaar, mogen we jullie eindelijk opnieuw verwelkomen in Amsterdam op 10 en 17 juli. En dat belooft een feestje te worden, want wij hebben rugby en jullie steun enorm moeten missen.
De helft van de kaartjes zijn al verkocht, dus wees snel en zorg dat jij er ook bij bent!

Bestel hier je kaartje (er is géén kaartverkoop bij de ingang)

Testen voor toegang

Nadat je je tickets hebt gekocht, kun je (gratis) een coronatest boeken via www.testenvoortoegang.nl. Je negatieve testresultaat is 40 uur geldig en geeft je toegang tot de wedstrijd. Voorbij de kaartjescontrole zijn er dan geen beperkingen meer voor afstand en hoef je geen mondkapje te dragen. Plan dus zeker je test en kom genieten van de eerste derde helft van 2021!

Op het moment dat je een ticket hebt gekocht, kun je deze bewaren en openen in de Close App. Hier vind je naast je e-tickets ook informatie over het event, de laatste maatregelen, en het testen voor toegang.