Help mee! Dom City Youth 3 juni as…

Op zaterdag 3 juni as. vindt de 2e editie van het Dom City Youth Tournament plaats. Als proef begonnen parallel aan de Dom City Tens, gevolgd door de eerste officiële uitvoering vorig jaar met 36 teams, doen aan deze 2e aflevering liefst 52 TBM teams mee afkomstig uit alle mogelijke binnenlandse contreien. Dat betekent dat ca. 700 jonge rugbyers respectvol en gedisciplineerd zullen strijden om de prijzen, maar natuurlijk vooral de eer. De organisatie nodigt jullie als URC’ers van harte uit de toekomst van het Nederlandse en ook meer specifiek Domstedelijke rugby te komen aanschouwen.

Toegang is geheel gratis vooral wanneer je je aanmeldt voor een uurtje, meer mag ook natuurlijk, hand- en spandiensten ter facilitering van dit unieke evenement. Met name voor de ravitaillering van deelnemers en publiek kunnen we nooit teveel mensen beschikbaar hebben, alsook, zij het in iets mindere mate, voor enkele meer administratieve taken zoals het verzamelen en bijhouden van de uitslagen van het toernooi dat zich behalve op de velden van URC ook op die van de buren van Nieuw Utrecht, zal afspelen. En mocht je bij toeval recentelijk niet zijn aangesproken door Niels Slomp, ook als referee ben je harte welkom.

Kortom, wil je zo vlak voor het Lustrum ook bijdragen aan de toekomst van URC? Meld je aan via helpmee@domcity.info en geef daarbij eventueel aan wat je zou willen doen en wanneer… Meer informatie over het DCY via www.domcity.info. Graag tot ziens op 3 juni!