Dames URC klaar voor de winter dankzij Kahuna en Palo Alto Networks

Afgelopen zondag hebben de dames van URC een hoodie ontvangen van Kahuna en Palo Alto Networks.
Beide ICT-security bedrijven hebben de handen ineen geslagen om dit mogelijk te maken, daarvoor veel dank namens de dames!

Na de kennismaking met Daniel van Slochteren (VP Europe) en Nadia Pechler (Marketing & events) en de gezamenlijke foto, hebben de dames van URC een oefenwedstrijd gespeeld tegen de Tilburgse dames. URC was prima gemotiveerd en de wedstrijd werd dan ook gewonnen.
Tijdens de wedstrijd waren meerdere supporters aanwezig, dat wordt erg gewaardeerd door URC Dames, dus veel dank aan de supporters!

Het weer was met 25 graden en zon uitstekend, dus er was voldoende dorst opgebouwd voor een erg gezellige derde helft. Samen met de dames van Tilburg is de BBQ-aangestoken.
De teammanager van URC heeft een mooie schort gehad van Tilburg, en er was voor de dames van URC ook nog een fles Tilburgse Schrobellèr. Hoe het hiermee is afgelopen kunnen jullie vast raden..

Met nog een paar weken tot de start van de competitie kan worden vastgesteld dat de dames van URC sportief klaar zijn voor de competitie, daarbij extra dank aan Kahuna en Palo Alto Networks voor hun sponsoring.