30-6/1-7: Lustrumviering “URC 50 jaar” 2017

Als het goed is, heb je van de week een uitnodiging in je mailbox ontvangen voor het jubileumweekend van 30 juni en 1 juli. Op 3 juli 2017 bestaat de Utrechtse Rugby Club namelijk 50 jaar. Dat is meer dan een lustrum: Dat is een mijlpaal in de tijd! 50 jaar rood-en-blauwe rugby-historie in het Utrechtse! Mocht je de uitnodiging niet in je mail terugvinden, laat het ons dan weten: urc50@utrechtrugby.nl.

In ieder geval nodigen wij je graag uit om te gaan kijken op de speciaal voor het lustrum ontworpen website: www.utrechtrugby.nl/lustrum

Aanmelden is gewenst en gratis: www.utrechtrugby.nl/aanmelden, kun je gelijk de lustrum hoody bestellen (tot 3 april).
Even weer aanmelden als je dat al gedaan hebt, je eerder ingevulde gegevens worden automatisch opgehaald (bij stap Merchandise kun je de hoody bestellen)

En vanaf nu kun je volgen hoeveel, en welke andere (oud-)leden dit evenement samen met jou zullen vieren (www.utrechtrugby.nl/aanmeldingen).

Je kunt via de aanmeldpagina ook het lustrumaandenken bestellen (kijk gauw wat het is!) (ook als je niet kunt komen), en je bijdrage leveren aan het grote cadeau aan de club (wordt super vet).

Volg ons ook op Facebook: www.facebook.com/50jaarurc